Systeembeheer

Meer weten?

Dat kan! Over onze hard- en softwareproducten en -diensten bijvoorbeeld.

Natuurlijk beheren wij ook graag de ICT-omgeving van uw bedrijf. Het behoort tot een van onze standaardwerkzaamheden. In geval van nood zijn we er altijd voor u.

Uitval ICT-apparatuur

Heeft u een onderhoudsabonnement, dan krijgt u voorrang. Omdat u onze prioriteit bent. Altijd.

U hebt een deadline en moet nog gauw even wat uitwerken. Of u heeft een belangrijke online meeting staan en opeens is er een probleem met uw computer. Paniek! Niets is zo vervelend als dat u plots uw werkzaamheden niet meer kunt verrichten door uitgevallen ICT-apparatuur. Dat snappen wij. Daarom krijg u zo snel mogelijk een oplossing die past. We werken in de Cloud. Dit betekent voor u dat wij op afstand het probleem oplossen. Soms zelfs zonder dat u het doorheeft. Lukt het digitaal niet? Dan  staan we zo spoedig mogelijk bij u op de stoep.

Onderhoud

Zijn we er alleen als u een ICT-probleem hebt? Zeker niet. Ook voor regulier en preventief onderhoud klopt u bij ons aan. Wij voeren de werkzaamheden uit op tijdstippen dat u er op de werkvloer geen last van heeft. Wel zo makkelijk.

Netwerken beheren

We beheren uw netwerk op een manier die bij uw organisatie past. We brengen het ICT-systeem uitgebreid in kaart. Zo weet u welk apparaat er in het netwerk staat en wat het moet doen. En vooral: wat niet.

Wij beheren het netwerk van uw bedrijf met de volgende servers:
– Windows Small Business Server  of Windows Server Standard.
– Windows Standard Server.


Kies de juiste route(rs en internetverbindingen)

Wilt u al uw routers en internetverbindingen op de juiste manier laten samenwerken? Haak ons aan. Dan zorgen we ervoor dat er alleen ‘binnenkomt’ wat u wilt. En niets anders. Dus geen virussen en spam. Eventuele gevaren worden zo op tijd gestopt. U hoeft u dus geen zorgen te maken.

Ook niet als Jan van het magazijn ‘per ongeluk’ een foute website bezoekt. Of als Truus van administratie toch even benieuwd was naar die online advertentie. Kortom: voor al uw servers, computers, laptops en mobiele apparaten krijg u een oplossing die past. Ook beheren wij de licenties van al uw apparaten. Deze blijven zo goed beschermd. Mooi, toch?

Belangrijk agendapuntje!

Grote kans dat medewerkers binnen uw organisatie veel gebruik maken van mail en agenda’s. Wel zo handig als dit gecentraliseerd kan worden. Ook dat doen we voor u. Dure Cloud-oplossingen zijn hierbij verleden tijd. U krijgt alles in eigen beheer. Dus noteer maar gauw in uw agenda: ‘RCS bellen’.

Lekker veilig

Natuurlijk wilt u al uw apparaten goed beveiligd hebben. Dat kan met onze moderne beveiliging, zoals meervoudige authenticatie. Ook helpen we u met het voorkomen van dataverlies. Of het managen van al uw apparaten. We geven u graag persoonlijk advies.

 Interesse in systeembeheer?

Of wilt u meer weten? We gaan graag met u in gesprek. Dan weet u precies welke mogelijkheden er zijn.