Zakendoen is
‘peoples-business’

Meer weten?

Over onze ICT-oplossingen, producten of diensten?

Waarom Rational Computer Services?

Wij zijn uw alleskenner en -kunner in ICT. Ons motto? Zaken doen is ‘peoples-business’

“Onze kracht is dat we een klein bedrijf zijn. Hierdoor schakelen wij snel en u hoeft dus niet terug te schakelen. Wat dit voor u betekent? We staan binnen een mum van tijd bij u op de stoep als u een ICT-probleem hebt.”

Een ICT-storing? Wij duiken erin.

Echt waar. Heeft u last van een storing binnen uw organisatie? Het opzoeken van een serienummer …Het noemen van uw geboortedatum …Allemaal niet nodig. U belt, wij draaien. We ‘duiken’ gelijk uw computer in. Digitaal dan. Dat kunnen we, omdat we in de Cloud werken. U krijgt als klant áltijd prioriteit.

Werkt u met ons samen? Dan zijn dit uw zekerheden:

Hogesnelheidslijn

We zijn in sneltreinvaart bij u. Doorgaans binnen vier uur of vaak zelfs sneller.

Cloud datacenter

We helpen u op afstand. Zonder afstandelijk te zijn natuurlijk.

VoIP-telefonie

Zo bent u altijd bereikbaar. Waar u ook bent. Tip: vertel dit je schoonmoeder niet.

(H)eerlijke prijzen

U betaalt niet meer dan nodig.

ICT’ers in hart en nieren

We werken niet voor Rational Computer Services. We zíjn Rational Computer Services. Dat is de basis van ons bestaan. We hebben van onze hobby ons werk gemaakt en bestaan al ruim twintig jaar. Wat dit voor u betekent? Dat we een solide partner zijn die altijd een stap extra wil zetten, omdat we het leuk vinden. Doen we graag voor u.

Hart voor MVO

Wij zijn Rational Computer Services, met een hart voor MVO. Wat dat betekent? Dat we aan ‘groen’ ondernemen doen. Nee, we komen niet de tuin bij u doen. Wel gaan we bewust om met energie, materialen en afval. Investeren we in talent, werken we samen met gelijkgestemde partners en steunen goede doelen. Zo maken we niet alleen omzet, maar ook het verschil. Houden we niet alleen rekening met onszelf, maar ook met anderen. Leveren we niet alleen diensten, maar ook waarde. Kortom: zo verbeteren we de wereld een klein beetje met IT.

Ons team

Frans die de backoffice ‘verzorgt’ en Rutger die bij u komt. Vader en zoon. Samen de perfecte krachtenbundel van kennis en ervaring. Steven Seagal is er niets bij. Vanuit deze combinatie spreken we de taal van ICT én die van jou als klant vloeiend. Luisteren en oplossen? Doen we graag. Vanuit daar adviseren wij u over de talloze mogelijkheden van ICT binnen uw organisatie.

We ontwikkelen, plaatsen en beheren het zelfs. En dat doen we flink gedisciplineerd. Zal wel door ons deels Duitse DNA komen. Zo heeft u er geen omkijken naar. We zijn trouwens altijd in voor een gezellig praatje. Daar werken we niet minder hard om hoor! Benieuwd naar meer over ons als alleskenners en -kunners in ICT?

Frans Töller
Ik hoor graag wie u bent en waarmee ik u kan helpen. Bel, mail of laat uw gegevens achter in het contactformulier

Rutger Töller
Ik hoor graag wie u bent en waarmee ik u kan helpen. Bel, mail of laat uw gegevens achter in het contactformulier

Hulp nodig binnen uw ICT-omgeving?

Wij helpen u graag. Laten we kennismaken en bespreken wat we allemaal voor u kunnen betekenen.