Netwerkbeheer

Meer weten?

Dat kan! Over onze hard- en softwareproducten en -diensten bijvoorbeeld.

Uw organisatie groeit. Mooi. Het nadeel is alleen dat u vaak het overzicht kwijtraakt door allerlei apparaten en kabels. Herkenbaar? Het staat rommelig en kost u onnodig geld. Wist u dat het ook veiliger én goedkoper kan?  

Switch liever naar minder kabels…

Herkent u het? U blijft switches aanschaffen om al uw apparaten aan een netwerk te sluiten. Onnodig. Want in veel gevallen gebruikt u maar 70% van alle aansluitingen. Dus 30% van de overige aansluitingen is vaak overbodig.

IT-kabelnetwerk

Laat ons uw netwerk checken. We controleren of u kunt besparen op overbodige kabels en adapters. En werken alle kabels netjes weg. Zo bent u verlost van ‘de spaghetti’ op uw werkplek of in uw meterkast.

1 + 1 = minder stroomverbruik

Het stroomverbruik van één adapter kan al snel op een paar euro per maand uitkomen. Reken maar uit …U kunt met ons netwerkbeheer dus flink wat geld besparen. Daar komt bij dat al die in elkaar gewrikte bekabeling gevaarlijk is. Uw bekabeling en adapters kunnen namelijk zo warm worden dat ze voor oververhitting zorgen. In het ergste geval kan uw serverapparatuur zelfs in brand vliegen. Dat wilt u niet.

Interesse in netwerkbeheer?

Of wilt u meer weten? We gaan graag met u in gesprek. Dan weet u precies welke mogelijkheden er zijn.