Hardware en software

Meer weten?

Dat kan! Over onze hard- en softwareproducten en -diensten bijvoorbeeld.

Hard- en software. Beide onderdelen kunnen en werken niet zonder elkaar. En u werkt niet zonder hard(stikke goede)
software. Om een goedwerkend trio te vormen, moet u deze goed samen laten werken. Daar kunt u wel wat ICT-kennis bij gebruiken. Gelukkig zijn wij er.

ICT- aanbieding

Binnen een organisatie heeft u altijd te maken met verschillende digitale werkomgevingen. U heeft op uw laptop, computer en telefoon software nodig om uw werk te kunnen doen. U geeft aan welke software u op de apparaten wilt gebruiken. En krijgt een complete aanbieding van ons. Wat dit precies betekent? We stellen een systeem samen op basis van uw wensen. Vanuit onze expertise en met een van onze ‘official business partners’ HP, Lenovo, Dell of Terra. Hierdoor ontvangt u een getest en gecertificeerd systeem.

Een softwaresysteem speciaal voor u

Heeft u een specifieke aanvraag voor een systeem? Wij bouwen ook maatwerksystemen voor u. Doen we graag. Hiervoor hebben wij namelijk een speciale ruimte met ESD-apparatuur. We stellen uw systeem in een antistatische ruimte samen. Hierna installeren we uw softwarepakket(ten).

De (product)sleutel tot succes

U weet vast dat bij iedere software ook een licentie of zogeheten ‘productsleutel’ hoort. Schaft u bij ons een antivirus software aan? Dan leggen wij gelijk uw licentie vast. Raakt u plots uw licentiecode of brief kwijt? Dan kunnen wij deze altijd achterhalen. Wel zo handig en veilig. Overigens adviseren wij om het ‘Managed Anti-Virussysteem’ te gebruiken. In dat geval wordt alles voor u vanuit de Cloud geregeld. Updates gaan zonder dat u het merkt volautomatisch. U bent daarmee altijd volledig up-to-date!

U verdient een sticker

Want bij elke Windows-licentie zit een licentiesticker op uw apparaat. Tip van ons: haal deze er niet af. Installeert u zelf software of media op uw hardware? Dan bent u ook zelf verantwoordelijk voor de licentie. Regelmatig komt het voor dat een licentiecode niet meer bekend is.

Interesse in hard- en software?

Of wilt u meer weten? We gaan graag met u in gesprek. Dan weet u precies welke mogelijkheden er zijn.